Sommarlov

Från påsk...till sommarlov! Här går det undan minsann. Fortsatt fulltecknat schema under våren men nu är det semester för tre av oss (Linda, Theo och Liv). Och vi njuter!! trots att det inte är något vidare sommarväder just nu, + 12 och regn. I söndags blev det inomhusbad på Storsjöhallen med badsugna barn eftersom utetemperaturen inte var så badvänlig.
 
Barnens första sommarlovsdag var i måndags men Theo har hunnit med en vecka golfskola före det vilket var mycket uppskattat. Han har också blivit fotbollskille under försommaren och tränar med ett stort gäng killar och tjejer under IFK Umeås flagg. Måste också nämna den första tappade tanden som föll av den 22 april. En till föll av ett par veckor senare och nu finns det två nya fina tänder på plats.
 
Vår älsklingstjej är just nu; busig, vansinnigt envis, men oftast glad och tyvärr fortfarande väldigt morgonpigg. Hon har lärt sig cykla trehjuling men favoritsysselsättningen utomhus just nu är att hoppa studsmatta. Jag och Matte gav med oss till slut och det står numera en fyra meters studsmatta mellan garaget och altanen.
 
Och den bästa nyheten känner de flesta till vid det här laget, trots att vi var hemliga så länge vi kunde - vi väntar på en lillebror! "Blåbert" som Liv kallar honom gör förhoppningsvis oss sällskap om ungefär sju veckor. Alla är ivriga, Theo mest av alla. Fler syskon har stått på hans  önskelista länge <3
 
Sommarfest på föris i vanlig ordning och sista förskoleavslutningen för vår stora kille.
 
Ingen sommarfest utan karusell och Liv åkte väl sådär tio omgångar.
 
Mot fotbollsträningen.
 
Mitt och Theos "legospel".
 
Våra älskade - Liv, Theo, Blåbert v 31
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0