God Jul

Julen är här! Vi myser med farmor och farfar. Senare får vi sällskap av kusin Dante med föräldrar. Tomten har varit på besök under natten och lämnat paket i barnens strumpor. Theo fick en Angry Birds-slangbella och ett spel. Liv fick en ängel i en snöglob. Alla nöjda och glada! Nu te och tunnbrödsmacka till frukost.
 
GOD JUL!!

Andra advent

  
     
 
Först ingen snö och nu massor av snö. Riktigt härligt! Efter en lång, mörk höst är vintern väldigt välkommen. Till och med snöskottningen uppskattas så här inledningsvis i alla fall. Theo vill genast vara mer utomhus och skidorna och boben har rotats fram ur förrådet. Liv är förstås också med utomhus. Hon går inte så bra ännu så det blir mest att sitta i snön eller hänga på mammas eller pappas arm.
 
Blogg.se har varit lite trögt senaste veckan, därav så fattigt med inlägg. Julen närmar sig alldeles för fort som vanligt. Idag har vi tänt ljus nr 2 och fikat första lussebullarna för i år (Ica-bakade). Theo har öppnat paket nr 8 i sin paketkalender som jag med mycket möda knåpat ihop. Den fina kalendern är arvegods och det är min mormor som har broderat den till mig. Eftersom jag fortfarande minns hur roligt det var att ha en paketkalender kunde jag inte motså att ge Theo samma upplevelse. 
 
Imorgon kommer mattläggarna med vår nya matta och efter det återstår bara listning och dörrar innan vi kan checka av projekt gillestuga. Skönt! Jag jobbar två veckor till och sedan är det julledigt, för mig i 11 dagar och för Theo i tre veckor. Det ser vi fram emot!  
 
                       

RSS 2.0