Söndag

Sovmorgon till 07.30 idag, det tackar jag guldklimparna för!
 
Theo har ett späckat söndagsschema. Först barndans på Umeå Balettakademi i vanlig ordning och sedan kalas hos Wilma. Jag ock Liv har just lämnat av honom för nu har han blivit så stor att han fixar kalasen utan mamma. Han var noga med att finskjortan skulle på och han letade också fram en matchande fluga som är arvegods från morbror. Stiligt värre! Liv å andra sidan kör en egen stil. Hon spatserar ofta omkring med solglasögon och någon typ av huvudbonad, gärna en hjälm. Funkar såväl inomhus som utomhus.   
 
Helgen har bestått av fredagsmys och lördagsmys hemma, lite shopping, fika på Strömpilen och utelek. Igår stod tacos på menyn efter önskemål från Theo. Och som synes på handlingslistan tyckte han att glass skulle inhandlas till efterrätt. Att läsa och skriva ord att roligt just nu.
 
      
 
      
 
      
 

Busunge

          
Liv gillar att rota runt i alla lådor och ingenting lämnas outforskat. Skafferilådorna är särskilt roliga. Där kan man t.ex. hitta müsli att hälla ut på golvet och sedan äta upp. Strax innan müsliincidenten kom hon över en penna att färglägga ansiktet och händerna med. Busigt värre just nu!
 
Hela familjen har varit samlad sedan i lördags men nu har jag och Liv precis skickat iväg Matte med flyget igen. Till Skåne denna gång, och vi får inte hem honom förrän om en vecka. Jag, Theo och Liv har inga särskilda planer men brukar kunna roa oss rätt bra på tre också.

Påsk

         
 
Jag, Theo och Liv har till slut tillfrisknat från den segdragna febersjukan. Matte, som drog till Spanien på långfredag för att golfjobba en vecka, verkar numera ha drabbats av samma sjuka. 
 
Vi tre som blev kvar här hemma har haft en stillsam och mysig påskhelg. Familjen Lundquist tog sig an oss på påskafton och bjöd på hemlagad thaimat och efterrätt. Annars har vi mest ägnat oss åt lek ute på gården, en och annan promenad och inomhuspyssel. Och traditionsenligt ätit massor av påskgodis!
 
   
Theo och jag målar ägg. Liv pysslar med piprensare och tuggar pärlor.
 
Påskägg för 1,5-åring
 
 
Finaste Liv leker ute
 
 

RSS 2.0