BVC

Igår var det 3-årskontroll på BVC och den klarade Theo galant. Han kunde bl.a. känna igen och säga penna, mugg, potta och bil samt sjunga "Bä, bä, vita lamm". Vi fick dessutom i vanlig ordning besked om längd, 93 cm, och vikt, 15 kg. Han ligger strax under normalkurvan och följer sin egen kurva fint. Idag har vi varit ute nästan hela dagen med avbrott för lunch. Solsken och takdropp och härligt!!


Skridskoutflykt

Igår gjorde vi en utflykt till isen på Marieberg. Strålande sol och blank is men ganska kalla vindar. Hela familjen hade skridskorna på och jag som inte har stått på ett par skridskor på minst tio år var lite ringrostig. Det var andra gången för Theo och han konstaterade som senast att "det är svårt att åka skridskor". Han ville ganska snart ägna sig åt det väsentliga - fikat!

Idag har vi skickat iväg Matte till Spanien och ser honom inte igen förrän om en vecka. Som tur är rycker farmor och farfar ut om ett par dagar och ger oss ett handtag.

 


3 år idag!

Numera har vi världens goaste 3-åring här hemma! Vi började firandet redan i lördags med halva tjocka släkten och fortsatte idag med barnkalas. Theo har ätit massor av grön tårta och trivts med alla besök. Idag skickar vi också stora kramar till morbror Jonas som fyller 30 år!


RSS 2.0