Storebror & lillasyster

      

Lillasyster - som vi kallar för Liv! - äter mycket och sover mycket, och får massor av kramar och pussar av brorsan varje dag. Det tog några dagar innan vi kände att det var en "Liv" som kommit. Theo hade två förslag; Ellen och Bebis. Jag och Matte fastnade inte riktigt för något av dem.

Theo tycker, än så länge, att det är roligt att lillasyster har kommit ut och vill gärna ha koll på var hon är och vad hon gör. Han berättar stolt för grannarna, kassörskan på Godishuset och alla andra han träffar på att han minsann har fått en lillasyster.

Just nu väntar vi på finbesök; mormor och morfar kommer när som helst och stannar över helgen. Det har vi sett fram emot, Theo mest av alla!

                 



Våra underverk!

       

I måndags strax efter lunch kom hon till slut; Theos lillasyster! 12 dagar "försenad", 3 780 gram tung, 50 cm lång och förstås helt perfekt! Theo är en mycket stolt och omtänksam storebror, om än något uppvarvad över vår nya bebistillvaro. För tillfället gör vi inte så mycket mer än njuter av vårt nyaste underverk!


      

Bebis?

      

Nej, ingen bebis. Bara Theo som testar babyskyddet vi hyrt från NTF. "Det är ganska litet" kunde han konstatera.


RSS 2.0