Blåöga

    

Lilla fina Liv med sina stora blå.

Lego

Lego gillas av båda barnen just nu. Liv får hålla sig till den större modellen men är väldigt nöjd med att sitta och tugga på klossarna. Theo är en mästare på att bygga bilar med smålego. Liv har börjat åla/krypa så smått så nästa utmaning blir att hålla smålegot borta från hennes små snabba händer.


 

 

 

Sommarlov

    

Theo gjorde sista dagen på föris i tisdags och nu ser vi fram emot tio lata veckor av sommarlov! Mattes moster Agneta har hämtat Theo på föris en hel del under vintern och våren och de har hittat på roliga utflykter ihop. Igår fick Theo hänga med henne på skolavslutning i Täfteå skola. Tydligen fantastiskt roligt (jag har fått gårdagen återberättad för mig flera gånger idag). Tack Agge!  

Idag har vi sovit ut och sedan mest roat oss hemmavid med pyssel inne och mys på gräsmattan. Theo tyckte synd om pappa som var tvungen att åka till jobbet och hade en lång utläggning om att pappa nog måste byta jobb eftersom han haft samma jobb sedan han var åtta år. Jag kunde ha kvar mitt jobb eftersom jag bara har jobbat några år. Han har mycket härliga resonemang och funderingar nu vår storkille. 

Theo kom ihåg att jag och han satt på en filt på gräsmattan utanför lägenheten flera gånger förra sommaren och tyckte att det kunde vi ju göra här på Törnskatevägen också. Sagt och gjort; mellis, Bamse-lotto, Theo, Liv och jag på en filt i skuggan av de fyra jätterönnarna. Egen gräsmatta är lite lyxigare!

                                  

                                   
                                  Vårt lilla äppelträd blommar, och grannens stora.




Gung



    

Första åkturen i gungan för Liv för någon dag sedan. Tror att det killade härligt i magen för hon skrattade så gott! Theo ser lite purken ut för att han inte fick ge Liv "hög fart".

Krypövningar

     

      

Nu lyfter jag på rumpan och försöker ta mig framåt. Det går sådär...Lika glad är jag ändå! En tand har jag fått också, men det finns inget bildbevis ännu.


Idag

Matte och Andreas har slitit hela dagen med att få upp två Spireabuskar ur gräsmattan. Jag har varit arbetsledare och skött barnomsorgen. Nu är buskarna till slut väck och jorden förberedd för gräsfrö. Theo har hjälpt till med ett som annat och faktiskt fotat flera av bilderna nedan. Liv har mest sovit ute i vagnen. Bra dagsverke av alla inblandade!

                 

                 


RSS 2.0