Västansjö

Förra helgen hade vi en skön långhelg i Västansjö med farmor och farfar, kusin Dante och Björn. Theo hade två bra dagar i slalombacken och nu sitter svängarna ganska bra. Dante och Theo busade vilt och Liv gjorde sitt bästa för att hänga på grabbarna. Jag hade tyvärr med mig en rejäl förkylning hem som jag förde vidare till både Theo och Liv. Den senaste veckan har vi därför varit hemma från både jobb och föris. Jag gjorde för övrigt sista dagen på hovrätten i torsdags och nu väntar föräldraledighet fram till sommaren. Härligt! 
 
                    
 
                   
 
 

Slagen slalomhjälte

Igår besökte vi Bräntberget med familen Klaminder och testade slalomgrejerna. Theo var duktig och hade roligt i backen med mig i andra änden av selen. Matte tittade på och Liv sov bort mesta delen av utflykten i en pulka. Efter ett par timmar slalom var Theo helt slut. Han somnade i bilen på vägen hem och var omöjlig att få liv i trors det obekväma underlaget på hallgolvet. När Theo piggnat till avslutade hela gänget eftermiddagen hemma hos oss med tacos och godis. Lördagsmys!
 
    
    
 
 

Sportlovsbilder

För någon vecka sedan hade vi ett väldigt skönt och ganska sportigt sportlov hos mormor och morfar. Mycket utelek och skidåkning på längden och tvären. Det var premiär på slalomskidor för Theo och det gick finfint!
 
         
         
         
         
 

5-åring!

Vår fina 5-åring!
 
 

RSS 2.0