Perfect day

Önskar att alla dagar vore så härliga som de senaste två! Sol, värme och kvalitetstid med familjen. Kan inte bli bättre än så!

I förmiddags packade vi picnicväskan och tog en långpromenad till Nydalasjön. Theo somnade i vagnen på vägen dit så väl framme fick jag och Matte tillfälle att halvsova en stund vid strandkanten och bättra på brännan innan Theo gjorde oss sällskap. På hemvägen tittade vi in och klappade djuren på 4H-gården. Jättekul med djur tyckte Theo och försökte hoppa in hos grisarna.

Sen har Theo förstås hunnit med att fira sin mamma idag!


                               Jordgubbar är gött!                 Griseknoen?


         Theo klappar får.     Hela familjen!     Theo har nyligen upptäckt glass och ÄLSKAR det!

Gällka

Jag och Theo tog tåget upp till mormor och morfar i Gällivare i onsdags. Matte reste söderut samma dag för att hitta gröna golfbanor. Tågresan var kanon tyckte Theo och ville undersöka HELA tåget. Jag hade fullt upp med att hålla honom nöjd och glad och borta från farligheter men tycker ändå att resan gick väldigt bra.

Här i Gällivare finns det bra möjligheter till utelek och bortsett från några regnskurar så har vi haft vädret med oss. Theo har invigt nya sandlådan och även testkört morbror Jonas moped som skymtar i bakgrunden. 


                
                             Lek med morfar i nya sandlådan

Balkonghäng

Idag har vi köpt mörkläggningsgardiner, så att Theo ska vilja sova längre på morgonen hoppas vi. Resten av dagen har vi ägnat åt att fixa i ordning balkongen för sommaren. Theo var förstås med och "hjälpte till". Antagligen var det därför det tog oss halva dagen att få det gjort. När vi var färdiga intog vi första fikat på balkongen för i år.

Både jag och Theo har varit krassliga i veckan. Natten mot tisdag väckte han oss med 40 graders feber och höll oss sedan vakna med frossa och hosta. Nu mår vi iaf bättre även om vi inte är helt kurerade.

        

Trötter

       

Vi är just hemkomna från äventyrsbadet i Holmsund. Theo däckade innan jag hann lämna parkeringen och nu är han helt omöjlig att få liv i. Inte bra för nattsömnen, men vad gör man?

Djungelbadet för småttingarna var kanon. Vattnet var dessutom så pass varmt att det även var skönt för en frusen mamma. Theo skrek av lycka när vi hoppade i. En lång stund stod han bara och tittade på alla barn och djungeldjuren men sedan satte han fart och lämnade ingen yta outforskad. Rutschkanan blev en favorit och han skrattade vansinnigt hjärtligt när han rutschade ner. Efter djungelbad följde bubbelpool, bastu och fika - mys!!

Nu ska jag göra ett nytt försök att skaka liv i lilleman.


Lekparken 07.50

                      

Theo tyckte att vi skulle stiga upp kl. 05.20 imorse. Jag protesterade kraftigt och försökte muta honom med välling, men han hade bestämt sig. Matte är i Gävle och golfar över helgen och det var alltså bara en förälder kvar som kunde ta morgonpasset. Så 07.50 var jag och Theomannen på plats i lekparken utanför huset. Inga fler barn hade tagit sig ut så vi fick leka själva.

Keps är ok

    

Tack morbror för lånet av kepsen! Mössa gillar jag inte så värst mycket, keps är bättre. Coolare liksom.

Valborg

Valborgshelgen tillbringade vi delvis i Ekorrträsk med familjen Klaminder. De bjöd på shortsväder, grillat och stora ytor att leka på. Theo busade runt på gräsmattan och stortrivdes med att utforska omgivningarna på egna ben. En härlig försmak av vad som komma skall...sommar!! 

                         


RSS 2.0