Första ordet?

Storebror: "Hon sa ööööhh! Nästan som öl, som pappa och moffa dricker. Lillasyster sa nästan sitt första namn!"


  
                             Nallarna ovanför skötbordet är ju bara för roliga!

Ljusfestival

 

    
 
                  

Så här fint var det vid invigningen av Umeå ljusfestival i helgen. Kolsvart ute, ingen snö och 4 000 ljuslyktor - stämning! En av ljuslyktorna har Theo gjort av en syltburk med pärlsocker på. 







Liv ler

          

Så här fint kan jag le nu! Jag skrattar oftast när någon tittar på mig och gör roliga miner eller när min pappa visslar en trudelutt.

Liv bjöd på de första riktiga leendena för ca två veckor sedan men det är först nyligen vi har lyckats fånga ett på bild.

Nu ska vi fira pappan i huset med en chokladkaka som Theo och jag bakat imorse.

Vardag

Efter en mysig helg med mormor och morfar begav vi oss mot Storuman. Förutom farmor och farfar träffade vi Leia och Saga med föräldrar och nya kusinen Dante förstås. Han är snart 4 mån, väldigt glad och en bamsing bredvid vår lilla tjej.

Sedan i söndags är vi tillbaka på hemmaplan. Denna vecka är vår första "vardagsvecka" sedan Liv kom och den ser ut ungefär så här; hela familjen hemma måndag och fredag, Matte jobbar tisdag-torsdag och tar med sig Theo till föris på morgonen och jag och Liv hämtar storebror vid 13.30. Än så länge fungerar det bra för alla inblandade även om Theo varit lite tveksam till att gå till föris och lämna mamma och lillasyrran hemma.

Liv är go och nöjd och sover, sover, sover och äter. Hon växer både på längden och bredden och vägde in på 4 130 gram vid det senaste BVC-besöket. Hon var då på dagen 3 veckor och nästan lika tung som storebror var när han föddes (4 145 gram)!

Nu blir det lunch och kaffe för mig och Liv. Sen lite tvättbestyr och fix inför middagen innan vi hämtar brorsan.

    


RSS 2.0