Gött!

Värmen håller i sig! Idag har vi utforskat de flesta lekparkerna i området där vi bor, haft picnic i solen på balkongen (varvid Theo, utan blöja, kissade så att det droppade ner på grannens altan, hmmm) och, som synes, plockat blommor. Gött!

                              

Badväder

                   

Äntligen är värmen tillbaka till stan! Idag har jag och Theo tittat till djuren på 4H och tagit oss ett eftermiddagsdopp i Umelagun.


Semestertider

Vi har haft ett par underbara semesterveckor och har för det mesta varit på resande fot. Således inget bloggande. Vi har bla. besökt mormor och morfar i Gällivare och farmors och farfars härliga sommarhus på Näset utanför Ånge. Theo har njutit av stora gräsmattor, bad, bärplockning och det roliga sällskapet.

Igår åkte mormor och morfar vidare till lillebror i Stockholm och i morse körde Matte söderut för att avverka några golftävlingar. Det här veckan får alltså jag och Theo sköta oss själva. Det är min sista semestervecka och det ska bli mysigt att få rå om lille gullet ordentligt. På måndag är det åter till vardagen...

Här följer några blandande semesterbilder helt utan inbördes ordning.

Bassängbad i GällivareMidnattssol på DundretVattna blommor är kul.     



Barnbus

Varje vecka träffas några föräldrar och barn från vår BVC-föräldragrupp för lek och fika. Från början var det bara mammor och bebisar och gick under namnet "bebisbus". Nu är det färre mammor, fler pappor och inga bebisar, därav namnet "barnbus". Igår tog Theo med sig båda sina föräldrar på två timmars konstant busande. På bilden syns den enda tjejen i detta gäng av grabbar (6 st). Gissa vem?

                        Trängsel i sandlådan.


Kvällsbadet

              Tittut!       Plask!      Så kul att skvätta ner mammis!

Numera blir det ett bad nästan varje kväll för att få bort solkräm, sand och allmän smuts. Fast det gör inget, för som synes gillar Theo att bada badkar.

RSS 2.0