Påsklov!

Jag har just haft nöjet att få hämta Theo på förskolan och nu är vi påsklediga! En hel vecka! Efter middagen sätter vi oss i bilen och kör norrut mot Malmberget och mormor och morfar.

Här kommer några bilder från de senaste veckornas upptåg.


                            

                              


Jag har ramlat

Igår eftermiddag ramlade jag in i en bokhylla hemma i vardagsrummet och fick ett fult jack nedanför munnen. Mycke blod, mycke tårar och hopp in i bilen till akuten. Det visade sig efter lite rengöring att såret inte behövde sys eller tejpas, bara plåstras om för att hålla små petande fingrar borta. Jag var superduktig och chockade mamman och pappan genom att vara så medgörlig. Jag brukar bli misstänksam när jag känner på mig att det är spruta, undersökning eller annat sånt jäkelskap på gång. Men jag gapade, visade upp hakan, lät syster tvätta såret och visade doktorn munnen och mina tänder. Jag var så modig att jag fick en liten groda med glitter på av doktorn. Mitt första akutenbesök är alltså avklarat! Mamma och pappa vill inte att det blir några fler.


    

Jag har målat med tusch

Turligt nog är detta baby-tusch som är vattenlösligt från både kläder och små ansikten. Behövs inte ens tvål!


                    

2 år!

       


Från och med idag bor det en tvååring hemma hos oss, kan inte förstå att vår bebis är så stor! Vi firade av honom med ett ordentligt kalas igår; tårta, paket, ballonger, kompisar och mera paket. I tvåårspresent fick han bl.a. sitt första par skidor och sin första cykel. Skidorna har han redan tagit en provtur med, både inomhus på parketten och på snö. Jag och Theos mormor bakade den fina (och mjölkfria) tårtan som syns ovan. Den fick klart godkänt av Theo och han har smaskat i sig två bitar idag också. 

Tusen TACK alla ni som har grattat Theo!


                                


RSS 2.0