Sommaren är kort

Det känns onekligen som att sommaren är slut nu; 8 plus mitt på dan och regn, regn, regn. Matte tävlar i Bollnäs och jag och Theo har haft en ganska stillsam helg. I fredags reste farmor in från Storuman så att jag skulle kunna vara med på en jobbfest trots att Matte var på resande fot. Mycket uppskattat av både mig och Theo! På lördag förmiddag lämnade vi lite grejer till Returbutiken och tog med oss grejer för 27 kr hem; en bok, en bil och en väska, allt till Theo Björn Vilhelm Ferry. Så heter han om man frågar honom själv numera. På eftermiddagen åkte vi till biblioteket och lånade en hel kasse full med böcker. Theo läser gärna samma bok om och om igen men det är kul för mamman och pappan med lite ny litteratur. Idag har vi hälsat på hos Sebastian och Alvin, handlat mat och bakat pizza. Theo har somnat sött för ett par timmar sedan och om ytterligare någon timme kommer Matte hem. Gött!

De senaste två veckorna har vi haft allmänt fullt upp med jobb, Föris, golftävlingar och vardagen. Vår sista semestervecka spenderade vi delvis i storstan med Jonne och Fia. Stockholm var soligt och varmt och vi blev bortskämda med god mat och dryck och himla trevligt sällskap!


Fikapaus på Skansen Lastbils-chaffisar! Mamma gris! Älgkontakt.

                      Inne hos Lemurerna.      Bland hajar, ormar och krokodiler...     Kattungar!

Tittut! Promenad på Stora Essingen. Badpojke Lunch hos farbror Anton

                  
                     En glad lemur!
 


Tagetes


        

Den här fina plantan har Theo odlat upp från frön på Föris i våras och lagom till sommarlovet fick han ta hem den. Nu är den så här stor och Theo är väldigt stolt över sin tagetes.

RSS 2.0