I finklänningen

      
      
 
  Den här klänningen var min för många år sedan och nu passar den på Liv. Söthjärtat!

Bokstäver

Min Piteåvecka var bra men intensiv och det verkar ha varit ungefär samma läge här hemma. Den veckan har hunnit följas av en ännu mer intensiv jobbvecka. Nu väntar mycket lugn lördag hemma. Vi ska strax gå ut och känna på uteluften och njuta av solen som skiner. 
 
Bokstäver och ord är intressanta för Theo just nu. "Svarta tavlan" används flitigt.
 
   
   
 
 

Spel

Theo tycker mycket om att spela sällskapsspel. Nu har han även lärt sig några olika kortspel och gillar det skarpt. I veckan packade vi upp en låda med mina gamla leksaker som mormor och morfar sparat. Där hittade vi roliga spel och pussel. Spelet som syns nedan bör vara bekant för morbror Jonne.
 
   
    

Veckan

Vi har haft en lugn och mysig helg utan något särskilt på programmet. Nu väntar fem långa arbetsdagar i Piteå för min del. Matte och gulliganerna ska försöka klara sig själva här hemma. Går nog bra. Själv längtar jag redan till fredag. Under veckan har vi fixat färdigt kojan under trappan och monterat ihop nya bäddsoffan. Trummor har införskaffats och installerats till Theos - och pappans - stora förtjusning. Liv dunkar på rätt bra hon också!
 
               
 
                                 
 
      
 
 
 
 

RSS 2.0