Första stegen

Helgen försvann lika fort som alltid. Vi har fortsatt att jobba med renoveringsprojektet i källaren och det går så sakteliga framåt. I lördags tog jag, Theo och Liv en långpromenad men i övrigt har vi mest kurat inomhus. Regn, rusk och mörker lockar inte till uteaktivitet. Snön får gärna komma vilken dag som helst nu. Idag har vi haft Lundquistarna på söndagsmiddag. Theo har laddat hela dagen för leksällskap och de hade så roligt ihop kidsen.
 
Liv har så smått börjat ta sina första steg utan stöd och verkar vara mycket nöjd över det. Hon babblar en hel del också men det mesta är obegripligt, utom "dä", vilket betyder bl.a. "Där är lampan", "Ge mig vattnet" och "Jag vill ha den".  
 
     
 

Gillestugan

I fredags inleddes etapp ett av vårt första hemmafix i huset. Det är "gillestugan" som ska snyggas till och bli lite mysigare och lekvänligare. Ny måla på väggarna, bättre belysning och ut med filtmattan från -69. Målet är att bli färdiga före jul. För att ha någon som helst chans att lyckas med det har snälle Andreas fått rycka in igen.
 
Helgen har delvis spenderats i källarplanet alltså. I lördags var vi på väg till Klaminders på kaffe men Theo kräktes i bilen några hundra meter innan vi parkerade framför huset, så vi fick vända hemåt igen. Efter en dusch mådde han bra igen och ingen annan visar några kräksjukesymptom så vi hoppas på att vi klarar oss denna gång.
 
Förra helgen visiterade vi hos Jonne och Fia i Ö-vik. Jag, Matte och Theo hade en skön heldag på Paradisbadet, följt av shopping på Candy Corner och sedan tacos och vin på Nyängetsvägen. Alla nöjd och glada! Liv fick hänga med Jonne och Fia när vi andra badade och det gick bra det med. Tyvärr inga bilder från vår helgutflykt då kameran blev kvar hemma. Men här är några från denna helg.
 
                           
Liv röjer. Och Matte och Andreas också. Medans jag och Theo har fredagsmysmed sips (chips), saft och sällskapsspel.
 
 
 
 
 

Ny frisyr

Nu får vi ihop nog med hår till första tofsen! Och välling är mmmmums.

Veckan

Ännu en vecka har susat förbi. Tiden går fort på jobbet. Och gänget här hemma verkar också ha fullt upp för det mesta. Idag har de visst promenerat hela vägen uppför Bräntberget för att kika på utsikten. Theo har haft höstlov hela förra veckan men nu är det dags för föris imorn. 
 
Helgen var som vanligt ganska stillsam. Matte - med assistans av Andreas - slet hårt både lördag och söndag för att få till utebelysning på altanen. Och nu lyser det! Jag och Theo hade en lördag på stan med shopping och  "Alfons och Milla" på bio. Kul tyckte Theo, och jag med! Det är så lättsamt och mysigt att göra sådana saker med vår stora, fina kille.
 
Liv börjar kunna busa lite mer med storebrorsan nu. De här klossarna är nya för veckan och gillades av båda syskonen.
 
                     
 

RSS 2.0