2-åring

      
 
      
 
Sedan 10/10 har vi en tvååring i huset! Vår glada, söta, envisa och busiga Liv är stor tjej nu. Mormor och morfar, Jonne och Fia och moster Agneta hjälpte oss att fira henne förra lördagen med Pippitårta och presenter. Och det är många andra som kommit ihåg Liv och uppvaktat henne på olika sätt. Liv tackar och bockar för all uppmärksamhet!
 
Den senaste helgen blev det ett besök på Fantasyland som belöning till två fina barn som gjort veckan lätt för mig när Matte kursat i Karlskrona. Fantasyland följdes av mycket smaskig middagsmat hos Anders och Helena med tjejer och igår bjöd Lisa och Jonatan med grabbar på fika.
 
Igår krattade vi också ihop de sista löven på gården och förberedde för vintern. Vinterkläder och skor har grävts fram ur gömmorna och inventerats. Så nu är vi redo för snön. Theo väntar och längtar. Igår tog han fram en pulka från garaget och drog runt Liv i frosten på gräsmattan.
 
För övrigt har vi precis inlett en något lugnare tillvaro efter många ganska intensiva månader. Från och med nu jobbar Matte kortare dagar och mörkret och kylan har avslutat kvällspassen utomhus. Mer kvalitetstid för familjen F alltså. Just idag innebar det gemensam middag bestående av helgens rester, en kaffekopp framför brasan och innebandymatch i källaren. Vardagsmys!
 
 

RSS 2.0