Bubblor

Igår var det dagen B som i bebis, men lillen/an har inte behagat att komma ut ännu. Idag fyller morfar år och det vore ju kul att ha två födelsedagar att fira på samma dag, särskilt eftersom Theo lyckades pricka in morbrors födelsedag. Men det verkar bli en oktoberbebis istället.

Vi har haft några fina höstdagar och Theo har passat på att använda upp sommarens sista bubblor.


         


Familjen

        

Jag är nu inne på min andra föräldralediga dag och det känns rätt bra. Mer tid att ta tag i hemmaprojekt som inte hunnits med tidigare och mer tid med familjen. Idag tänkte jag hämta upp Theo på föris efter lunch och överraska honom med ett besök på biblioteket. Det brukar gillas, särskilt om besöket inkluderar fika på bibliotekscaféet.


Testpilot

Vi laddar för bebisens ankomst. Theo mest av alla. Han har provlegat spjälsängen ett par gånger och tror att bebisen kommer att tycka att den är mysig. Även sängmobilen och babyliften till vagnen har fått godkänt. Theo trivdes dock inte särskilt bra i spjälsängen på den tiden när den var hans...

Jag har tänkt jobba på två dagar till innan jag tar föräldraledigt. Mår forfarande bra men någon gång måste jag ju lägga ner jobbet, har inte tänkt åka direkt från kontoret till förlossningen. Min plan är att ladda och vila ett par tre dagar, sen kan bebisen gärna få göra oss sällskap.


                         


Magen


             

Både mamman och tjockmagen mår finfint! Jag blev bortskämd med tillpiffning och fotografering på The Studio härom veckan och här är alltså resultatet (tyvärr är jag för oteknisk för att kunna vända bilden rätt). Mycket roligt var det! Theo blev lite blyg när jag kom hem alldeles sminkad och olik mig. Efter en liten stund frågade han om jag inte kunde tvätta mig i ansiktet. Mamman kanske borde piffa till sig lite oftare :-)

Nu närmar sig dagen B som i bebis. Vi hoppas att vi bara behöver vänta tre veckor på att få träffa lillebror/syster. Jag jobbar denna vecka och troligtvis hela nästa vecka också. Sedan tror jag att jag ska avveckla mig själv på jobbet, dra på mysbyxorna och lägga mig i soffan och vänta.


RSS 2.0