Mammas dag

      Jag älskar min Mamma!
       Notera särskilt texten på tröjan.


Sedan en vecka tillbaka styr och ställer jag och Theo själva här hemma. Golfsäsongen är numera i gång och Matte har premiärtävlat i helgen. Även kommande vecka är vi utan pappa/man men får som kompensation besök av farmor och sedan morfar och mormor. Det ser vi fram emot!

Igår fördrev vi några timmar hemma hos familjen Klaminder. Theo började prata om Sebastian och Alvin redan i fredags och väl där hade han så kul att han hoppade över sin dagliga tupplur. Han tog igen det med en ordentlig sovmorgon idag. Synnerligen uppskattat av mamman.

Idag har vi bakat kokoskakor och haft picknic i vardagsrummet (regn ute) för att fira min tredje!! morsdag. Stort!


         Ninja-sköldpaddorna Theo och Sebastian
          Ninja-sköldpaddorna Theo och Sebastian




Brudparet!



Herr och fru Ferry

Det har inte blivit så mycket bloggande den sista tiden eftersom vi har varit fullt upptagna med att planera ÅRETS FEST! I lördags, den 15 maj, gick den till slut av stapeln och vilken underbar dag och fest det blev. Vi är rörande eniga om att vi aldrig haft det roligare och går fortfarande runt och bara myser. Tack alla Ni som förgyllde VÅR dag!

Nu är vi alltså äntligen familjen Ferry och det känns väldigt bra och härligt. Vi kan för tillfället inte bjuda på en enda bild på brudparet men kommer att uppdatera med bildbevis så snart vi får tag på en bild.

Theo hade lika roligt som vi denna dag. Han var på strålande humör och körde järnet till dess att han tvärslocknade vid tiotiden. Han tog igen det på söndag med en 4,5 timmar lång tupplur mitt på dagen, helt omöjlig att väcka...

                  


Kan i alla fall visa en bild på min vacka bukett med limerosor som fortfarande står ståtlig.


                   

RSS 2.0