Påskfirandet

Vi hade några fantastiska påskdagar i Västansjö med ett skönt gäng. Vi åkte skidor på längden, grillade korv, åkte bob, grillade lite mer korv och tog det lugnt i solen. Helgen avslutades med en fin och mycket varm dag hos farmor och farfar i Storuman. Theo tyckte att det var så kul att hoppa studsmatta och kasta sten i vattnet att han inte ville åka hem.


Ny cykel

Ett tag sedan sista inlägget igen. Vi har ägnat den senaste månaden åt att vara sjuka. Först Theo, sedan jag. Nu är jag iaf så gott som kurerad efter en segdragen förkylning som kulminerade i behåleinflammation.

Veckan har varit varm här och snön syns numera bara fläckvis. Theo har förstås noterat att barnen i området har plockat fram sina cyklar och idag var det dags att införskaffa Theos första riktiga cykel med stödhjul. Theo hittade sin favorit på en gång och det var förstås den som fick följa med hem. Han fick testköra en vända på gården och var som synes väldigt nöjd. Även jag har grävt fram min cykel och cykelsitsen ur förrådet så imorgon rullar jag och Theo till föris på morgonen. Matte jobbar numera ca 80% åt Umeå GK vilket innebär lite mer pyssel med lämningar och hämtningar. Jag har ju varit bortskämd på den fronten och får alltså hugga i lite mera nu.
_______________________________________________________________________________________________

 

 


RSS 2.0