Home Sweet Home

                     

Jag hade en bra kursvecka; vi tragglade påföljder, sköt halvautomatiskt och luktade på hasch. Domstolsverkets kurser är uppskattade bland fiskaler, särskilt denna :)

Fast det trevligaste med att resa bort var som vanligt att få komma hem. Theo hade letat efter mig på måndag och ropat efter mamma, men efter det var jag så gott som glömd...Killarna verkar ha haft en skön vecka ihop och som synes ovan har Theo fått roa sig kungligt uppe på fönsterbrädorna. Han lever farligt vår pöjk. Theo blev iaf överlycklig när jag kom hem och har mest hängt runt min hals sedan dess.

Sommaren kom på snabbvisit i helg. Vi slog bollar på rangen på lördag och hängde på Klaminders veranda på söndag. Theo tyckte att de behövde klippa gräsmattan.

                                         

Mammma, mammmaaaa

Mamma är poppis hemma hos oss för tillfället. Theo lägger sig t.ex. utanför toalettdörren och gråter alldeles hjärtskärande om jag får för mig att gå in på toaletten och stänga dörren. Att jag går ut och hämtar tidningen på morgonen gillar han inte heller. Men jag passar på att njuta för rätt vad det är så är det bara pappa som gäller.

Imorn åker jag på kurs till Linköping och blir borta hela arbetsveckan så grabbarna får tillfälle att rå om varandra på tu man hand. De kommer att ha det fint tror jag. Jag däremot längtar redan hem...

I helg har vi bara haft det mysigt och fixat och donat hemmavid. Jag har försökt att tanka så mycket Theo som jag kunnat så att det räcker hela veckan. Trots att Theo oftast har mycket spring i benen så har han börjat bli väldigt kramig och delar ut flera pussar om dagen. Ibland efter en förfrågan från mamma eller pappa och ibland helt apropå! Oftast om han gett mamma en puss vill han direkt ge pappa en puss om han finns i närheten. Rättvist ska de va! 

          Mamma och jag
                                                    Mamma och jag


Västansjö

Vi hade en rolig påsksemester i Västansjö med strålande sol och fantastiskt trevligt sällskap. I aktivitetsväg hann vi med att åka slalom, ha bobtävling, grilla korv, åka längdskidor till Formsjön och ha pimpeltävling som Heidi vann på storlek (Jonas 1 röding och Heidi 1 röding). Fångsten hamnade på förrättstallriken på påskafton. Theo har hängt med på alla uteaktiviteteter, för det mesta sovandes i sin pulka med solbrillorna på. På kvällarna gottade vi oss framför brasan och åt påskgodis. Theos påskägg innehögg tre studsiga bollar, en spade och en badgroda i år.

Theos gåteknik föll på plats under helgen och nu är det upprätt ställning som gäller. Och som alltid för Theomannen så är full fart framåt modellen. 

 
                Brrrm, brrrmJätteägg! 

                

                

Glad påsk!

Det var trevligt att kursa i Stockholm förra veckan. Jag överlevde mina första två heldagar utan Theo och njöt av att få sova OSTÖRT en HEL natt i en härlig hotellsäng. Fast begreppet hemlängtan har ju fått en helt ny innebörd sedan Theo gjorde entre i vårt liv. Att komma hem var det roligaste med att vara borta.

Lagom till helgen fick Matte permis från familjelivet och åkte ner och hade grabbhelg i Skåne. Mormor barnvaktade Theo på fredag medans jag jobbade och Theo trivdes hur bra som helst med det arrangemanget trots att han är inne i en något mammig period för tillfället. Mormor stannde och sällskapade med oss hela helgen och Theo har njutit av uppmärksamheten och busat som besatt.

Jag har jobbat färdigt för den här veckan och imorgon drar vi till stugan i Västansjö (mellan Hemavan och Tärna) för påskfirande. Vi tar med oss varsitt syskon med respektive som sällskap (och som underhållning/barnvakt till Theo...) Pulkaåkning och skidåkning utförs och på längden står på programmet så finväder vore inte fel.

Glad påsk!!

         
Att äta banan själv med sked är ingen barnlek. Som synes tar Theo sin uppgift på allvar.

RSS 2.0