Semester

Midsommarhelgen följdes av fyra fina semesterveckor. Första veckan åkte jag och barnen på campingsemester med mormor och morfar i husvagnen. Vi övernattade på Lycksele camping några dagar och hann med Ansia badpark, Skogsmuseet (som rekommenderas för både stora och små) och förstås Lycksele djurpark. På djurparken hade vi sällskap av Dante med mamma och mormor. Vi fick även besöka akutmottagningen en sen kväll eftersom Liv fick nässelutslag över hela kroppen och ansiktet som kliade så att hon inte kunde sova. Efter snabb hjälp på akuten och en dos antihistamin så kunde hon till slut sova och utslagen försvann efter någon dag. Vi har funderat en del över vad som orsakade utslagen utan att komma fram till något klokt.
 
Lycksele följdes av Storuman. Mysiga dagar hos farmor och farfar med storumandagar, brödbak, fiske (utan fångst) och sightseeing för mormor och morfar som inte passerat Storuman på många år. Vi passade även på att åka upp till Södra Västansjö för att inspektera stugan och tog en lunch i Tärnaby och en fika i Hemavan på samma sväng.
 
Efter det har vi varit hemma, och tyvärr för det mesta sjuka. Magsjuka (jag), eventuellt vattkoppor (Theo och Liv) och feber (jag) har passerat. Mellan sjukdomarna fick vi roligt besök av syskonen Leia, Saga och Nike med föräldrar. En intensiv helg med fem små gulliganer, Leos lekland, Tropikhuset, Godishuset, bowling och lek. 
 
Nu är jag inne i jobbsvängen igen sedan en vecka och Matte sköter barn och hem. Omväxling för alla inblandade!
 
 
Förväntansfulla barn på väg på semester!
 
Bad på Lycksele camping i Umeälven.
 
Och bad på Ansia badpark.
 
Lycksele djurpark och lekland med kusin Dante.
 
Fridfullt fiske hos farmor och farfar på Strandvägen.
 
Båtutflykt till Långholmen med tjejerna Westman/Söderlund och pappa D.
 
Tunnbrödsbak i farmor och farfaras bagarstuga/båthuset/bastu. Med gott resultat!
 
Kusinlek på Strandvägen.
 
Glassbonden hade supergod glass och studsmatta.

Jämnåriga kompisarna Liv och Saga. 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0